Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-29@18:48:00 GMT

سهام‌داران ذوب‌آهن بخوانند

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۸۹۳۴۰

سهام‌داران ذوب‌آهن بخوانند

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، منصور یزدی‌زاده امروز در نشستی خبری مرتبط با بازار سرمایه، با اشاره وضعیت قیمت‌ها در بورس و فرابورس ایران اظهار کرد: ۴۰ میلیون نفر به صورت مستقیم یا غیر مستقیم سهام‌دار ذوب آهن هستند، در نتیجه به هیچ وجه نمی‌توانیم نسبت به نوسانات قیمت سهام در بازار سرمایه و سهامداران‌مان بی‌تفاوت باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به قیمت سهام «ذوب» که در بازار دوم فرابورس ایران معامله می‌شود، اظهار کرد: بخش بزرگی از افزایش قیمت سهم‌ها در بازار سرمایه ایران طی ماه‌های گذشته ناشی از افزایش قیمت دلار بوده است.

مدیرعامل ذوب آهن با تاکید بر اینکه قیمت سهم‌ها باید منطقی باشد، گفت: قیمت سهام ذوب آهن در چند ماه گذشته به رقم‌های بالایی رسید، انتظار داریم سهم ذوب آهن بعد از اینکه بازگشایی شد با قیمتی منطقی در سهام ذوب آهن روبرو شویم. معتقدیم که قیمت‌ها باید واقعی باشد و قیمت‌سازی را درست نمی‌دانیم. به هیچ وجه با دارایی های مردمی که به بازار سرمایه آمده بازی نمی‌کنیم.

یزدی‌زاده با اشاره به قیمت‌های شمش و تاثیر آن بر سودآوری شرکت و سهام‌داران خرد گفت: همه ملاحظات را در بحث سهام‌داری خواهیم داشت و قطعا EPS شرکت را مد نظر قرار خواهیم داشت. چه قیمت شمش افزایش پیدا کند چه کاهش داشته باشد ما منافع سهام‌داران را مد نظر خواهیم داشت.

وی افزود: به نظر من رضایت نسبی برای سهام داران وجود دارد، چرا که قیمت سهام ما از حدود ۷۰ تومان به ۲۶۰ تومان رسیده است اما شخصا از شرایط موجود رضایت ندارم.

یزدی‌زاده در پاسخ به اینکه افزایش سرمایه شما از چه محلی بوده است؟ گفت: همه تجدید ارزیابی از محل تجهیزات بوده و این افزایش سرمایه ما را از قانون ۱۴۱ خارج کرده که این موضوع برای ما بسیار مهم است.

وی در پاسخ به سوالی درباره نیروی انسانی گفت: شرکتی که با ۵۵ درصد ظرفیت کار می‌کند و همچنان سود ده است از نظر مازاد نیروی کار مشکلی نخواهد داشت.

او در پاسخ به اینکه اگر قیمت ارز افزایش پیدا نکرده بود، همچنان سودآور بودید؟ گفت: اگر را در نظر نمی‌گیریم و شرایط فعلی را در نظر می‌گیریم. باید منتظر باشیم اتفاق های خوبی از جانب افزایش نرخ ارز باشیم، همچنان که تلخی افزایش نرخ ارز را همه مردم چشیدند.

وی ادامه داد: جهت گیری تجدید افزایش سرمایه الزاما سودآوری نبوده است، چرا که امکان داشت که سوددهی کاهش نیز یابد ما می خواستیم از مشمولیت در قانون ۱۴۱ خارج شویم.

مدیر عامل شرکت ذوب آهن درباره بدهی ها و بحث تهاتر نیز گفت: کارهای خوبی انجام شده است؛ از مجموع بدهی‌های بانکی مان که حدود ۳۸۰۰ میلیارد تومان است سه بانک قطعی شده است.

یزدی‌زاده درباره دارایی‌های شرکت که در قالب زمین و املاک است گفت: دارایی‌هایی همچون زمین که غیر مولد هستند را از طریق بورس کالا به فروش گذاشتیم که ارزش دفتری آن‌ها ۶۲ میلیارد تومان است و سند قطعی دارد و قیمت کارشناسی روز قیمتی از زمین‌های شرکت حدود ۲۱۵ میلیارد تومان است. در مورد سایر زمین های شرکت هم امیدواریم در فهرست فروش قرار دهیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت موجود در بازار سرمایه گفت: ما هم به عنوان بخشی از بازار سرمایه هستیم افراد در مورد بازار سرمایه دو دسته هستند؛ یکی افرادی که می گفتند نرخ ارز باید واقعی شود این موضوع اتفاق افتاده ولی موضوع دیگر اعتماد سازی در بازار سرمایه است که سرمایه ها از بازارهای مختلف به سمت بازار سرمایه بیاید. اگر سرمایه ها از ارز و سکه به سمت بازار سرمایه بیاید قطعا آینده خوبی را برای صنعت و بورس متصور خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت ذوب‌آهن در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه تا کنون چه مقدار از ارز ناشی صادرات خود را در هشت ماه امسال در سامانه نیما اظهار کرده‌اید؟ گفت: نیاز ارزی ما با توجه به تولید فعلی ۳۶۰ میلیون یورو است. سال گذشته بیش از این عدد را صادرات داشتیم، سال گذشته از طریق صرافی های رسمی ارز خود را می فروختیم. از دوم اردیبهشت ماه بحث سامانه نیما شکل گرفت. طبیعتا در فروردین ماه حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیون یورو فروخته بودیم و از آن به بعد بیش از ۵۰ میلیون دلار در سامانه نیما اظهار کردیم. البته بخشی از ارزهایی که وارد می‌کنیم درهم و دینار است که در این رقمی که اعلام کرده‌ام ارزها را به دلار معادل‌سازی کرده‌ایم. باقی ارزی که باقی مانده را به عنوان مصرف خودمان استفاده کردیم و ۶۱۰ میلیارد تومان صادرات ریالی به عراق و افغانستان بوده است.

وی در پاسخ به این سوال که مبنی بر بخشنامه سازمان بورس مبنی بر افشای اطلاعات تولید و فروش در کدال و اینکه موضوع چقدر در افشای درست اطلاعات شرکت موثر بوده است؟ گفت: مشکلی از این بابت نداریم و اطلاعات را می‌دهیم. فقط تعداد بخشنامه‌هایی که در رابطه با بخش قسمت در بورس کالا صادر می شود تعداد زیادی است، سعی کردیم با تعامل با وزارت صمت کمترین آسیب را از بابت قیمت ها داشته باشیم و به دنبال این هستیم که بخشنامه جدید وزارت صمت ابلاغ و محدودیت ها برداشته شود تا فروش محصولات در بورس کالا شکل عادی به خود بگیرد.

یزدی‌زاده نیز درباره اظهار ارزهای صادراتی در سامانه نیما گفت: واقعیت این است که کالایی که از کشور صادر می شود منابع ملی است و کشور و دولت حق دارد بداند که ارز ناشی از خروج آن کالاها به کجا می رود. نمی‌شود برای خروج ارز از کشور محدودیت گذاشت و در مقابل خروج کالا از کشور ساکت بود. نمی‌شود گفت صادرکننده کالا را صادر کند و ارز آن را داخل نیاورد. این ارز باید به منابع کشور اصافه شود نیازهای ارزی کشور حل شود.

وی افزود: تولیدکنندگان در مقابل انتظار دارند نیاز ارزشان تامین شوند. بخشنامه هایی که می آیند این الزامات را نقض می کند ما می خواهیم ارزی که آورده شده با اولویت به خودمان بدهند. درنتیجه بانک مرکزی باید ارز را مدیریت کند و واحد های تولیدی هم باید ارزشان تامین شود.

او درباره مزایای تجدید ارزیابی توضیح داد: شفاف شدن صورت‌های مالی، به روز شدن افزایش دارایی‌ها، محاسبه هزینه واقعی تولیدات به دلیل تخصیص هزینه استهلاک و افزایش رتبه اعتباری که بر این اساس نسبت مالکانه از ۱۵ به ۳۳ درصد می رسد.  

مدیرعامل شرکت ذوب آهن ادامه داد: بحث خروج از ماده ۱۴۱ برای تغییر در ساختار مالی شرکت و استفاده از تمامی ظرفیت ها و منابع بیرونی است تا شرکت بتواند با در فضای مناسبی سرمایه گذاری داشته باشد.  

یزدی زاده تصریح کرد: ظرفیت تولید فعلی شرکت سه میلیون و ۶۰۰ هزار تن چدن است که برای ارتقای ظرفیت تولید با توجه به تصویب افزایش سرمایه، برنامه ریزی موثر انجام می شود.

وی تامین مواد اولیه را به عنوان چالش اصلی در زمان فعلی مطرح کرد و گفت: در داخل فنس کارخانه مشکلی که مانع تولید شود وجود ندارد تنها مشکل، تامین پایدار مواد اولیه و به ویژه مواد آهن‌دار است.

او همچنین در خصوص تامین زغال سنگ گفت: در حال حاضر حدود ۶۵ درصد از زغال از داخل کشور تامین می شود اما به دلیل حفظ کیفیت تولید به ناچار حدود ۴۰ درصد نیز وارد می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: کارخانه ذوب آهن اصفهان سهام بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۹۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد

منابع تجاری از احتمال افزایش قیمت رسمی فروش نفت خام عربستان به مشتریان آسیایی در ماه ژوئن خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، منابع تجاری روز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت‌ماه) اعلام کردند پس از افزایش قیمت شاخص نفت خاورمیانه در ماه جاری میلادی احتمال می‌رود عربستان سعودی، بزرگ‌ترین صادرکننده نفت، قیمت رسمی فروش انواع نفت خام را برای عرضه به مشتریان آسیایی در ماه ژوئن به بالاترین سطح در پنج ماه اخیر افزایش دهد.

بر اساس نظرسنجی رویترز از هفت منبع پالایشگاهی، قیمت رسمی فروش نفت سبک عربی در ماه ژوئن ممکن است با ۷۰ تا ۹۰ سنت افزایش حدود ۳ دلار برای هر بشکه بیشتر از میانگین قیمت نفت خام شاخص‌های عمان/ دوبی تعیین شود که بالاترین سطح از ماه ژانویه تاکنون به‌شمار می‌رود.

داده‌های رویترز نشان داد افزایش قیمت‌ها پس از قرار گرفتن شاخص نفت دوبی و عمان در ساختار پیش‌بهین (Backwardation) برای نخستین و سومین ماه میلادی به‌وجود آمده و به‌ترتیب با ۸۳ و ۹۶ سنت افزایش از ابتدای ماه جاری نسبت به میانگین ماه گذشته رشد داشته است.

بیشتر شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی پیش‌بینی می‌کنند که به‌دلیل محدودیت در عرضه نفت همزمان با کاهش تولید نفت خام اعضای اوپک‌پلاس و سود بالای نفت کوره، قیمت رسمی فروش نفت خام برای نفت متوسط و سنگین عربی هم‌تراز با نفت خام سبک عربی افزایش یابد.

شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) فرآوری نفت خام «آپر زاکوم» را در پالایشگاه نوسازی‌شده «روایس» آغاز کرده و صادرات نفت ترش نوع متوسط را کاهش داده است.

شرکت دولتی نفت سعودی آرامکو قیمت‌های نفت خام خود را بر اساس توصیه‌های مشتریان و پس از محاسبه تغییر ارزش نفت خود در ماه گذشته بر اساس بازده و قیمت محصولات تعیین می‌کند.

دیگر خبرها

  • جزئیات مهم از افزایش سرمایه سنگین نماد‌های بورسی
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟