Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت دوازدهم، گفت: امیدواریم در طول دو ماه آینده و با برگزاری جلسات مستمر با دیگر نهادهای ذی‌ربط مشکلات این مجموعه عظیم صنعتی در استان اصفهان را کاهش بدهیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به گزارشصاحب نیوز؛ جلسه بررسی مشکلات ذوب‌آهن اصفهان با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و رسول زرگرپور استاندار اصفهان و همچنین معاونان وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در مجموعه ذوب‌آهن اصفهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد شریعتمداری با اشاره به دستاوردهای اخیر مجموعه ذوب‌آهن اصفهان در عرصه‌های اقتصادی گفت: تلاش‌های چندماهه اخیر ذوب‌آهن اصفهان ثابت می‌کند که این مجموعه می‌تواند تا پایان سال سود سرشاری را نصیب کشورمان کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان بابیان اینکه کمبود سرمایه در گردش ذوب‌آهن اصفهان باید هرچه سریع‌تر مرتفع شود تصریح کرد: امیدواریم در طول دو ماه آینده و با برگزاری جلسات مستمر با دیگر نهادهای ذی‌ربط مشکلات این مجموعه عظیم صنعتی را کاهش بدهیم.

وی با تأکید براینکه مالکان ذوب‌آهن باید در جایگاه واقعی خوشان ایفای نقش کنند متذکر شد: عده‌ای آمار می‌دهند که 56 درصد از سهام ذوب‌آهن برای تأمین اجتماعی، 17 درصد از سهام آن برای صندوق بازنشستگی فولاد و پنج درصد آن‌هم سهم صندوق فرهنگیان است، خب این آمارهایی که بر روی کاغذ هستند که نمی‌تواند علاج کار باشد.

شریعتمداری با انتقاد نسبت به روند ناقص خصوصی‌سازی در چند سال گذشته در کشورمان یادآور شد: چنین روندی به‌طور یقین مطلوب هیچ نهادی نیست چراکه نتایج تأسف‌بار آن را در کشور شاهد هستیم.

افزایش 250 درصدی صادرات در ذوب‌آهن اصفهان

مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان گفت: با تلاش‌های شبانه‌روزی مجموعه ذوب‌آهن اصفهان موفق شده‌ایم به افزایش 250 درصدی صادرات دست‌یابیم.

احمد صادقی اظهار کرد: با تلاش‌های شبانه‌روزی مجموعه ذوب‌آهن اصفهان موفق شده‌ایم به افزایش 250 درصدی صادرات دست‌یابیم.

مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان با اشاره به حجم صادرات محصولات ذوب‌آهن اصفهان به دیگر کشورها خاطرنشان کرد: بیشترین حجم صادرات محصولات ذوب‌آهن مربوط به کشورهایی نظیر عمان با مقدار 157 هزار تن، امارات متحده عربی با 109 هزار تن، افغانستان با 81 هزار تن و تایلند با 68 هزار تن است.

وی کاهش هزینه‌های ذوب‌آهن اصفهان را از دیگر دستاوردهای این مجموعه برشمرد و یادآور شد: کاهش هزینه‌ها همواره در دستور کار ما قرار داشته است که در همین زمینه و با اجرای مدیریت‌های نوین موفق شده‌ایم تا حد قابل‌ملاحظه‌ای موفق عمل کنیم.

صادقی با انتقاد از عدم خرید ریل ملی ذوب‌آهن اصفهان توسط مجموعه‌های ذی‌ربط، تصریح کرد: جالب است بدانیم که در پنج ماه گذشته بالغ‌ بر 585 هزار تن صادرات در کارنامه درخشان ذوب‌آهن به ثبت رسیده است اما در مقابل هنوز خرید ریلی از ذوب‌آهن توسط مجموعه‌های داخلی صورت نگرفته است.

رتبه نخست ذوب‌آهن در افزایش قیمت سهام

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ذوب‌آهن اصفهان موفق شده است رتبه نخست در افزایش قیمت سهام در گروه فولادی کشور را به خود اختصاص دهد.

حجت‌الله میرزاییبا بیان اینکه ذوب‌آهن نماد اقتدار فولاد کشور و به‌نوعی مادر تولید فولاد در کشور است، خاطرنشان کرد: شرکت‌های بزرگی که در عرصه فولاد کشور، فعالیت می‌کنند همگی از خانواده‌های گذشته و از بازنشتگان ذوب‌آهن اصفهان هستند.

میرزایی با تأکید بر حمایت همه‌جانبه از ذوب‌آهن اصفهان متذکر شد: مجموعه ذوب‌آهن اصفهان در سال گذشته با شوک‌های اقتصادی بزرگی مواجه بوده است که با وجود این موضوع توانسته است خانواده بزرگ فولاد کشور را دورهم نگاه دارد.

وی بابیان این مطلب که خانواده‌های زیادی در کشور از عائله‌های ذوب‌آهن به‌حساب می‌آیند افزود: مایحتاج ابتدایی و ضروری بسیاری از خانواده‌ها به‌واسطه چرخش چرخ‌های اقتصادی این مجموعه عظیم صنعتی تأمین می‌شود.

انتهای پیام/صدای لنجان

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۷۲۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس علی‌آبادی وزیر صمت در گفت‌وگویی رادیویی گفت: اجلاس آفریقا را داشتیم، آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای بازرگانان و تجار ماست، از جمله مهمترین این فرصت توسعه‌نیافتگی کامل آفریقا است. البته آفریقایی‌ها به‌صورت جامع برنامه‌هایی را برای توسعه پیگیری می‌کنند و در این برنامه فرصت‌های برای تجار ما وجود دارد.

وزیر صمت در ادامه تاکید کرد: بزرگترین نمایشگاه دستاوردهای کشور برای معرفی به بیش از ۲ هزار بازرگان و تاجر بین‌المللی برگزار خواهد شد و می‌تواند تبعات خوبی داشته باشد. اجلاس آفریقا با تعداد زیادی از مقامات ارشد سیاسی آفریقا به‌خوبی برگزار شد که می‌تواند تأثیرات خوبی در رفاه و اقتصاد کشور داشته باشد. برای تحقق جهش تولید باید دروازه صادرات باز شود. خیلی از کالاهایی که تولید می‌کنیم به‌جهت اینکه بازار صادراتی ندارد، مجبور هستیم تولید را محدود کنیم، به‌عنوان مثال در لوازم خانگی رشد خوبی در کیفیت و کمّیت داشتیم، اما همچنان در تهدید کالاهای قاچاق هستیم.

وی عنوان کرد: از جمله چالش‌هایی که در آفریقا داریم، نبود زیرساخت است که البته این موضوع با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در توسعه زیرساخت حوزه‌های انرژی و حمل‌ونقل داریم یک فرصت محسوب می‌شود. نرخ رشد اقتصادی در آفریقا از متوسط جهانی بیشتر است و این به‌معنای فرصت است و ما باید از آن استفاده کنیم. تلاش می‌کنیم تا پایان امسال در تمام یا حداقل بخشی از کشورهای آفریقایی که محوریت دارند، نمایشگاه‌های دائمی برای کالاهای ایرانی را فراهم کنیم و همچنین به آفریقایی‌ها فرصت دهیم که در کشور ما پایگاه معرفی خود را داشته باشند. تراز تجاری ما با آفریقا کاملاً مثبت است و رویکرد ما این است که واردات خود را نیز از آفریقا افزایش دهیم. تا پایان امسال تعداد رایزن‌های بازرگانی ما در آفریقا به ۱۲ مورد می‌رسد و تعداد مراکز بازرگانی به ۱۵ مرکز خواهد رسید.

این مقام مسؤول در خصوص چالش‌های توسعه تجارت با آفریقا، گفت: مهم‌ترین چالش‌ها رقبا هستند که تلاش می‌کنند پس از حضور ما در آفریقا با ابزارهای مختلفی مانند تحریم جلوی این موضوع را بگیرند. برنامه وزارت صمت این است که میزان تجارت ایران اعم از صادرات و واردات نسبت به شرایط فعلی دو برابر شود.

عضو کابینه دولت سیزدهم ادامه داد: باید ظرفیت‌های مالی و اقتصادی خود را به‌نفع صادرات بسیج کنیم و هر مانعی را که در مسیر صادرات است، برداریم. ما به شرکت‌هایی اولویت می‌دهیم که صادرات‌محور و دانش‌بنیان هستند، شرکت‌هایی که حداقل ارزبری و بیشترین میزان ارزآوری را دارند. مشارکت مردم زمانی رخ می‌دهد که بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم.

وی گفت: در حال تعریف پروژه‌هایی هستیم که بر اساس آنها بتوانیم صندوق‌های پروژه را تأسیس کنیم که مردم با سرمایه‌های خرد خود در پروژه‌های ملی مشارکت کنند، به‌زودی اطلاعیه‌ها دراین‌باره منتشر خواهد شد، اگر بتوانیم این هدف را محقق کنیم، بخش مشارکت مردم در شعار سال را به‌معنای واقعی و الگوی تازه محقق می‌کنیم.

علی‌آبادی موضوع مزاحمت رقیبان ایران را در تجارت عنوان کرد و گفت: رقبای ایران حتماً برای ایران مزاحمت ایجاد خواهند کرد. یکی از کارهای مهمی که باید انجام دهیم ابزار تجارت را فراهم کنیم که مهمترین آن حمل‌ونقل است. برای شرق و شمال آفریقا نسبت خوبی داریم و طبق دستور رئیس‌جمهور برای غرب و جنوب آفریقا هم از لحاظ حمل‌ونقل پوشش دهیم که کارهای سختی است و حتماً انجام خواهیم داد.

وزیر صمت افزود: آفریقا فرصت خوبی برای صنایع دانش‌بنیان ایران است و کشورهای آفریقایی هم در حوزه آموزش هدف‌گذاری کرده‌اند و ایران باید از این فرصت استفاده کند، همچنین شرکت‌های مهندسی و زیرساخت ایران هم می‌توانند پروژه‌های بزرگی در آفریقا اجرا کنند. کشورهای آفریقایی علاقه‌مند هستند از خودروهای روز استفاده کنند و این فرصتی برای ایران است؛ تلاش خواهیم کرد به کسانی در اولویت ارز، ارز بدهیم که به‌سمت تجارت و صادرات بروند به‌ویژه به‌مقاصد صادراتی ایران از جمله آفریقا.

علی‌آبادی همچنین درباره برنامه‌های وزارت صمت در خصوص صنعت خودرو گفت: ما برنامه‌ای گسترده داریم و امسال تلاش خواهیم کرد که ظرفیت تولید را افزایش دهیم. ما به ظرفیت تولید ۵ هزار خودرو در روز رسیدیم و تلاش داریم که این را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که خیلی جهش بسیار بزرگی است.

وی افزود: در بحث واردات خودرو باید گفت این موضوع را در دستور کار داریم تا به این وسیله تعادل بهتری در تأمین تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود بیاوریم و اخبار خیلی خوبی در این زمینه داریم. تاکسی‌های برقی را وارد کرده‌ایم و مردم می‌توانند ثبت‌نام کنند و بخرند.

کد خبر 6089705

دیگر خبرها

  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • قم در ارائه خدمات مکان محور رتبه نخست کشور را در اختیار دارد
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور